Mostek

Wołowina


Rodzaj obróbki

Mostek pochodzi z przedniej części tuszy.

 

Skład

Mięso jest czerwone, zwarte i sprężyste. Posiada przerost tłuszczowy. 

Charakterystyka smaku

Ma swoisty mięsny smak i zapach.

 

Przeznaczenie

Przyrządza się z niego mięso gulaszowe. Nadaje się do smażenia i duszenia.


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...