Wieprzowina

Nóżki wieprzowe

Nóżki wieprzowe to znaczna część powięzi, chrząstek, błon oraz mięsa z dużym przerostem tłuszczowym. Mają delikatny słodki smak i swoisty za...

Łopatka

Łopatka jest górną częścią kończyny przedniej. Ma łagodny zapach i smak. Ma kolor od jasnoróżowego do czerwonego oraz średni przerost tłuszc...

Karkówka

Jest ona karkowym odcinkiem schabu. Cechuje ją delikatny lekko słodki smak i zapach. Najczęściej wykorzystywana jest do pieczenia i grillowa...

Golonka peklowana

Golonka pochodzi z kończyny przedniej, jej środkowej części. Smak jest lekko słony, ale delikatny. To część tuszy wieprzowej, która zawiera...

Żeberka

Żeberka wycinane są w formie płatów. Smak jest lekko słony. Posiadają bardzo delikatne mięso, kości żebrowe oraz przerost tłuszczowy. Mają k...

Głowa

Głowa wieprzowa to cienkie pasma mięsa z przerostem tłuszczowym i powięziami oraz grubą warstwą skóry. Mięso ma barwę różową, tłuszcz jasnor...

Ogony wieprzowe

Ogon wieprzowy składa się głównie z drobnych kostek, chrząstek i niewielkiej ilości mięsa i tłuszczu otoczonych cienką skórą. Ma jasnokremow...

Ozorki wieprzowe

Boczek piórkowany

Boczek wycinany jest z dolnej części tuszy wieprzowej. Smak jest lekko słony, swoisty. Zawiera znaczną ilość tłuszczu, ale ma wiele zastosow...


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...